Zakasnili ste kupiti proizvod po najboljoj cijeni?

Obavezni podatci i informacije

Sve navedene informacije su u skladu sa zakonima RH i pravilima kartičnih kuća za ovlaštena prodajna mjesta na internetu.

Ovdje možete pročitati i upoznati se sa politikama koje Entronic trgovina provodi.

Povjerenje i sigurnost naših kupaca je uvijek prioritet u našem poslovanju.


Podatci o prodajnom mjestu - Entronic


Adresa elektroničke pošte (email)

info@entronic.hr

Kontakt telefon

01/ 5561 - 104

Radno vrijeme za telefonsku podršku je radnim danom (pon-pet) od 11:00 - 20:00

Subotom od 9:00 : 20:00Uvjeti prodaje

Kako biste kupovali na našem webshopu nije potrebno imati kreiran korisnički račun.

Kako biste lakše kupovali preporučamo kreiranje korisničkog računa.

Cijene

Cijene su izražene u Kunama (HRK). Vidljivija istaknuta cijena je cijena sa uključenim PDV-om koji iznosi 25%. Ispod nje je istaknuta i cijena bez PDV-a.

Sve istaknute cijene su za gotovinu ili virmansko plaćanje (m-banking skeniranjem uplatnice).
Za plaćanje karticama jednokratno ili obročno obračunava se dodatna naknada od 5% na iznos kupovine (naknada je oslobođena PDV-a)

Za plaćanje pouzećem obračunava se naknada od 5kn (sa uključenim PDV-om).

Dostava na prodručju hrvatske iznosi 29 kn (sa uključenim PDV-om)


Proces kupovine (narudžbe)

Način i tijek narudžbe je opisan ovdje.


Isporuka

Robu standardno isporučujemo na području Hrvatske. Robu isporučujemo putem kurirske službe DPD-a i standardni rok isporuke je sljedeći radni dan

za narudžbe zadane do 12:00 istog dana, odnosno dva radna dana za narudžne zadane nakon 12:00.

Proizvode manjih dimenzija (pr. vrhovi) šaljemo poštom.


Kupci iz drugih zemalja koje nisu članice EU (Bosna i Hercegovina, Srbija, itd.) ne mogu naručiti robu putem webshopa, nego se mole da nas kontaktiraju kako bismo s njima utvrdili cijene dostave i carine.


Načini i uvjeti plaćanja karticama

Nudimo vam sljedeće načine plaćanja karticama:

Plaćanje karticama - jednokratno i obročno (na rate)

  • jednokratno: svim MasterCard® i Maestro®, Visa, American Express® i Diners karticama
  • obročno (na rate): American Express, Diners, Visa Inspire i Maestro PBZ-a, , Visa i MasterCard ZABA
Zaštita prodajnog mjesta i korisnika kartica

Entronic podržava slijedeće sigurnosne programe (jamstva sigurne online kupovine) za zaštitu korisnika kartica


MasterCard® SecureCode™American Express - Jamstvo sigurne online kupnjeDiners sigurna kupnjaVerified by Visa
Ugovorne odredbe za online kupovinu

U trenutku kada je proizvod naručen putem našeg webshopa smatra se da je zaključen kupoprodajni ugovor između trgovine Entronic i kupca.

Kupoprodaja se smatra izvršenom u trenutku kada je naručeni proizvod plaćen od strane kupca i dostavljen od strane Entronic trgovine

Ako kupac nije zadovoljan sa proizvodom ili proizvod nije ispravan, kupac ima pravo povrata proizvoda u roku od 14 dana nakon kupnje, što se smatra raskidom kupoprodajnog ugovora. Kupac nije dužan platiti nikakvu naknadu za raskid ugovora.

Prilikom povrata kupac ima pravo na potpuni povrat plaćenog iznosa.

Nakon isteka roka od 14 dana primjenjuju se svi uvjeti važeći uvjeti iz Jamstvenog lista.

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.
Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.
Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.
Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Način zaštite povjerljivih podataka

Svi podatci koje unesete u naš webshop šalju se na naš server enkriptirani putem SSL veze.
Svi podatci koji su spremljeni na serveru nalaze se u zaštićenim bazama podataka. Vaši osjetljiviji podatci (kao primjerice šifra za korisnički račun) dodatnu su zaštićeni tako da se u bazu podataka spremaju u šifriranom obliku (hash).
Entronic webstranica  se nalazi na VPS serveru visoke sigurnosti u Nizozemskoj. Redovito održavanje servera i 0-24 nadzor osigurava da je naša internet trgovina i vaši spremljeni podatci sigurni.

Izjava o prikupljanju i korištenju osobnih podataka

Entroni ne daje na uvid vaše podatke nikakvoj trećoj strani. Vaši osobni podatci se koriste samo radi urednog ispunjenja narudžbe.

Entronic može korisitit vaše podatke radi slanja obavijesti o novim proizvodima, akcijama, novim člancima, itd. Ukoliko kupac ne želi više primati obavijesti može u svakom trenutku podnjeti zahtjev za prestanak.
ENTRONIC © 2019

Kontaktirajte nas

Naša lokacija

Ozaljska 49, Zagreb

01/ 5561-104

Ljetno radno vrijeme (od 01.07. - 31.08.2019):

PON : 9:00 - 14:00

UT : 17:00 - 21:00

SRI -SUB: 9:00 - 14:00